Naša tvornica

Tvornica je srce naše tvrtke. Ona je dio našeg poslovanja na koji smo posebno ponosni jer smo od skromnih početaka došli do suvremenog tehnološkog pogona, spremnog za sve proizvodne izazove.

Kroz godine, unaprijedili smo tvornicu, posebice najnovijom investicijom 2019. zbog koje sa sigurnošću možemo reći da naša tvornica zadovoljava najviše tehnološke i ekološke standarde.

Četiri neovisne proizvodne linije, proizvodni kapaciteti od 300 000 litara na dan, digitalizirani sustav podzemnih i nadzemnih kemijskih spremnika, inteligentni automatski sustav doziranja, linija za punjenje aerosola, stroj za pakiranje i etiketiranje, 1200 paletnih mjesta, odjel za istraživanje i razvoj proizvoda te stručno, obučeno osoblje jamci su da možemo ispuniti i najzahtjevnije narudžbe.

O tvornici

Briga o okolišu preduvjet je bez kojega se ne može ni razmišljati o pokretanju bilo kakve proizvodnje. Naša tvornica i proizvodni procesi poštuju najviše europske standarde zaštite okoliša. Ponosni smo što dajemo svoj doprinos stvaranju održivog razvoja, jedinog prihvatljivog razvojnog puta.

Održivost
Video

Pogledajte video vodič kroz našu tvornicu.

Video

Pogledajte video vodič kroz našu tvornicu.