O nama

Iako se držimo one stare da djela govore više od riječi, ovdje možete saznati sve najvažnije stvari o nama.

Stvaranje proizvoda koje ljudi svakodnevno koriste ozbiljan je i odgovoran posao. Smatramo da je naša dužnost ustrajati u tome da svaki proizvod koji izađe iz naše tvornice bude vrhunske kvalitete i napravljen po najvišim standardima. Naša je misija omogućiti ljudima da kroz upotrebu provjerenih i sigurnih kemijskih proizvoda povećaju kvalitetu svojih života i obavljaju svoje poslove na jednostavniji i učinkovitiji način.

Naša misija
Naša priča

Počeli smo davne 2002. kao mala tvrtka specijalizirana za proizvodnju automobilske kozmetike. Unaprjeđivanjem tehničkih mogućnosti, prilagođavanjem novim tržišnim uvjetima, razvojem i istraživanjem, izgradnjom odnosa s našim partnerima kroz godine, postali smo tvrtka koja može odgovoriti na sve zahtjeve koji se stave pred nas. Visoka kvaliteta proizvoda, povjerenje koje smo stekli u poslovnim odnosima, izražena radna etika, spremnost na učenje i usvajanje inovacija iz godine u godinu, dovodi nas na višu razinu poslovanja.

Naša glavna prednost je modularnost – sposobnost da proizvodnju brzo prilagodimo stvaranju proizvoda različitih vrsta i namjena.

Trenutno u portfelju imamo više od 100 različitih proizvoda, od tehničkih sprejeva, auto kozmetike, tekućina za vozila, proizvoda za čišćenje kućanstva do dezinficijensa i mnogih drugih. Surađujemo s brojnim partnerima iz Europe i svijeta te namjeravamo našu priču o uspjehu širiti i dalje.