Proizvodi

Modulaz Group bavi se proizvodnjom tekućih kemijskih proizvoda u rasponu od tehničkih sprejeva, auto kozmetike, tekućina za vozila, proizvoda za čišćenje kućanstva do dezinficijensa te mnogih drugih.

Zadovoljni klijenti najbolja su preporuka u svakom poslu. Trenutačno surađujemo s deset klijenata za koje proizvodimo njihove robne marke. Vjerujemo da na temelju ovih uspješnih suradnji možemo ostvariti i nove suradnje. Ako ste u potrazi za partnerom koji može uspješno proizvoditi vaše marke proizvoda, slobodno nam se obratite.

Privatne marke
Ugovorna proizvodnja

Pružamo proizvodne usluge koje obuhvaćaju cijeli spektar mogućnosti, od ugovornog punjenja postojećih robnih marki do pune usluge koja uključuje razvoj i brigu o proizvodu od početka do kraja.

Naši brendovi

Alfacare

Linija proizvoda namijenjena čišćenju i održavanju vozila sa više od 50 različitih proizvoda. Zahvaljujući našoj modularnosti, ove proizvode možemo brzo proizvesti u količinama dovoljnim i za najzahtjevnije klijente.

istraži

V Guard™ Dezinfekcija i osobna njega

Proizvodi za osobnu njegu i zaštitu od virusa i bakterija. Ovo je naš brend kojeg posebno ističemo jer jamči vrhunsku kvalitetu proizvoda po pristupačnoj cijeni.

istraži

V Clean™ Dezinfekcija i čišćenje

Proizvodi za zaštitu svih vrsta životnog prostora od virusa i bakterija i održavanje besprijekorne čistoće. Vrhunska kvaliteta i pristupačna cijena i ovdje su naš adut.

istraži
Linije proizvoda
AEROSOL SPREJEVI
Široka paleta aerosol sprejeva, uključujući sve od tehničkih aerosol sprejeva do sprejeva za čišćenje, njegu i održavanje vozila, za svakodnevnu upotrebu. Svaki proizvod je pomno prilagođen željama klijenta, točnije potrebama njegovog tržišta.
NJEGA VOZILA
Široka paleta raznovrsnih proizvoda za njegu, čišćenje, zaštitu i održavanje svih vrsta vozila. Svi proizvodi razvijeni su u najvišoj kvaliteti, ujedno cjenovno konkurentni, atraktivnog dizajna te praktični za upotrebu.
TEKUĆINE ZA VOZILA
Proizvodimo široku paletu tekućina za vozila, poput sredstva za pranje vjetrobranskih stakla, antifriza, destilirane vode i drugih. Svi navedeni proizvodi dolaze u širokoj ponudi ambalaže, boja, mirisnih nota, individualno prilagođenih potrebama klijenta.
PROFESSIONAL LINIJA
Professional linija proizvoda, objedinjuje našu ponudu proizvoda za pretpranje vozila, samoposlužne autopraonice, automatske autopraonice te proizvoda razvijenih za specijalnu namjenu. Ovi proizvodi posebno su razvijeni i pakirani za profesionalnu upotrebu.